Svako korištenje web stranica pazikuca.ba podložno je niže navedenim uvjetima i rokovima. Dokumenti objavljeni na ovoj web stranici smiju se kopirati isključivo u nekomercijalne svrhe te individualnu upotrebu, uz poštivanje svih autorskih prava, drugih vlasničkih prava i svakog navedenog ograničenja prava. Dakle, nije dozvoljeno daljnje kopiranje, reproduciranje ili na neki način distribuiranje bez izričitog pristanka preduzeća Pazikuća

Pazikuća će uložiti razuman napor kako bi se na navedenoj web stranici našli točni i aktualni podaci, ali ne može biti odgovoran za njihovu točnost i potpunost. Svi korisnici koji pristupaju na Pazikuća stranicu koriste njezin sadržaj na vlastitu odgovornost. Pazikuća neće biti odgovoran ni za kakve slučajne, indirektne, direktne, posljedične, ili kaznene štete nastale iz pristupa, korištenja ili nemogućnosti korištenja web stranica pazikuća.ba ili zbog bilo koje greške ili nepotpunosti u njezinom sadržaju.

Pazikuća nije odgovoran niti za točnost niti za bilo koji drugi aspekt takvih informacija i ne preuzima nikakvu odgovornost za takve informacije.

Pazikuća zadržava pravo izmjene sadržaja ove web stranice na bilo koji način, u bilo kojem trenutku i iz bilo kojeg razloga, i neće biti odgovoran ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena.

Ova web stranica sadrži informacije treće strane i veze do drugih Internet stranica nad kojima Pazikuća nema kontrolu. Kad god je to moguće, takve se informacije u skladu s time i označavaju.